WDHV?! De workshop die vragen stelt

       

Een tandenborstel dient om je tanden mee te poetsen, toch? Doet een nagelknipper enkel aan nagels knippen? En waar dient een neushoorn dan voor? Of muziek? Een droom?Het vrolijke prentenboek ‘Waar dient het voor?’ (WDHV?) staat vol boeiende vragen en opgewekte illustraties. Wij bouwen er een eigenzinnig en prikkelend atelier rond waarin verwondering, het plezier van vragen stellen en samen bricoleren centraal staan.

Een speelveld vol spullen nodigt de kinderen uit om objecten zoals een elastiekje, sleutelhanger of emmer vanuit een verrassende hoek te bekijken. Al spelend komen de vragen spontaan bovendrijven. Maar dan stelt het boek ons zelf verrassende vragen waar we niet anders dan samen over kunnen nadenken. Afsluiten doen we zoals de illustraties: kleurrijk en creatief.

Deze workshop bestaat uit een versie voor klassen en een versie voor families.

Info & boekingen: info@tiptoeprint.eu - 0486 60 90 66 (Patrick Jordens, TipToePrint)

Workshop op maat

Uiteraard zijn er nog veel meer spannende en speelse activiteiten te bedenken bij de nieuwste boeken die verschijnen of thema's die uitnodigen tot denken. Contacteer me vrijblijvend als je plannen hebt om klassen uit te nodigen of een activiteit voor families aan te bieden of kijk op deze pagina als je in een bibliotheek werkt.

Contact: hallo@denkkaravaan.be of 0477 27 38 08 (Katrin, Denkkaravaan)