Ouder-kind-workshop rond mentale fitheid

27-09-2018, INSPIRATIE

carson-arias-197710-unsplash-scaled

Zou je wel eens in het hoofd van je kind willen kruipen? Snak je naar een rustig moment waarop je samen met je kind kan reflecteren, praten en luisteren? Welkom op 6 oktober op de eerste ouder-kind-workshop!

Op vraag van de Gezondheidsraad Wijnegem creëerde ik een filosofische workshop waar jong en oud kan stilstaan rond mentale fitheid. Wat zit er in jouw hoofd? Zijn gedachten van jou alleen? Bestaat wat in je hoofd zit ook echt? Zitten er in de hoofden van volwassenen meer gedachten dan in dat van kinderen?
Kan je hoofd vol geraken?

Het zijn vragen die aanleiding kunnen geven tot goede gesprekken en die gesprekken doen dan weer goed omdat ze mensen verbinden met elkaar. Of omdat je tot een interessant inzicht komt. Of omdat je iemand anders (of jezelf) opeens veel beter begrijpt. Aan de hand van leuke en creatieve opdrachtjes, korte gesprekjes en filosofische vragen, maken we plaats voor (nieuwe) gedachten en inzichten.

Probeer eens iets nieuws en kom meedoen! Het is gratis en je hoeft er geen ervaring mee te hebben. Een heerlijk uurtje tijd maken om stil te vallen en te rustig na te denken samen met je kind.

PRAKTISCH
  • zaterdag 6 oktober 2018 van 14 tot 15 uur
  • voor (groot)ouders, peters en meters met kinderen van 8-12 jaar
  • 't Gasthuis Wijnegem - Turnhoutsebaan 199 - zaal De Wilg

Nog vragen? katrin_laureyssens@hotmail.com

Kijk voor alle andere activiteiten van deze 10-daagse op https://www.wijnegem.be/leven---welzijn/gezondheid/fit-in-uw-hoofdof op www.fitinjehoofd.be