Kunst- en cultuureducatie

Toen ik Denkkaravaan opstartte, lag de focus volledig op het filosoferen. Maar een recente studie Cultuureducator (PXL Hasselt) wakkerde opnieuw mijn liefde voor kunst en cultuur aan die ik tijdens mijn studie Kunst- en Theaterwetenschappen had uitgediept. Mijn achtergrond als copywriter komt dan weer goed van pas bij het schrijven van originele en aantrekkelijke teksten.

Kunst gebruikt beeldkracht om de mogelijkheden van de wereld te tonen, filosoferen gebruikt denkkracht. Voeg je beiden samen, dan ontstaat er magie.

Ik stimuleer je publiek om te kijken, te ervaren, te leren, te beleven, te spelen.

Wat doe ik voor je?

  • uitdenken van concepten, spel, activiteiten voor families, ...
  • jouw project een filosofische draai geven
  • je brochures en lesmappen schrijven zodat je publiek op een creatieve manier wordt gestimuleerd om te kijken, te ervaren, te leren, te beleven
  • workshops begeleiden op mijn bevlogen en enthousiaste manier
  • kunsteducatieve programma's ontwikkelen met kennis van zaken en veel originaliteit

 

CE (1)

Praktisch

Elk project is anders. Elke organisator heeft andere wensen.

Vertel me wat voor moois jij wil creƫren en neem vrijblijvend contact op.