Filosofeerkamp: om te denken heb je enkel je hoofd nodig

03-08-2018, INSPIRATIE

sand-pit-1345726_1280
wat heb jij nodig om goed te kunnen denken? ontdek het op ons zomerkamp

Denk jij ook zoveel na? Zit je hoofd vol vragen? Tijdens het zomerkamp krijgt je hoofd vol vragen gezelschap. Van allemaal andere hoofden vol vragen en ideeën. Dat wordt gezellig! Want zo komen we te weten wat we allemaal nodig hebben om goed te kunnen denken over al die interessante vragen die rondslingeren in de wereld.

Elke dag onderzoeken we op een speelse manier een boeiende vraag die we vanuit verschillende standpunten bekijken, die we proberen te ontrafelen, die ons kritisch en creatief leert denken. Misschien stap jij nadien met andere voeten de wereld in. Onze handen gaan we gebruiken om onze ideeën en woorden in beelden te vertalen. Zo maken we een leuke filosofieposter die je op het einde een mooi plekje kan geven in je kamer.

Een zomerkamp is dus denken, spelen, praten en creatief bezig zijn rond een filosofisch thema. Met je hoofd, maar ook met je handen, voeten en ogen. En met een kleine groep andere nieuwsgierige kinderen.

Ook iets voor jou?

Schrijf dan snel in, het kamp in Wijnegem is ondertussen volzet, maar er zijn nog plaatsen voor Borgerhout. Hier vind je alle info.

Meer van dat?

Kijk dan eens naar ons aanbod voor kinderen.